MUZIEKTALENTEN KUNNEN ZICH NU OPGEVEN VOOR KLEINE PRIJS SPIJKENISSE


Muziektalenten kunnen zich nu opgeven voor Kleine Prijs Spijkenisse

Texmex.SpijkenisseSPIJKENISSE – Wie in een band speelt of zingt of solo-artiest is en zichzelf wil meten met andere artiesten kan zich nu opgeven voor de Kleine Prijs van Spijkenisse, een lokale muzikantencompetitie waaraan jonge en nieuwe artiesten van alle genres mee kunnen doen. Aanmelden kan tot 2 juni 2014. Voorwaarde is dat minimaal één bandlid uit de gemeente Spijkenisse afkomstig is en dat eigen werk wordt gespeeld (één cover is toegestaan).

De Kleine Prijs van Spijkenisse bestaat uit twee voorrondes die worden gehouden in TexMex aan de Vredehofstraat 12-14 in Spijkenisse. De eerste voorronde is op vrijdag 20 juni 2014, de tweede op vrijdag 4 juli 2014. Per voorronde is plek voor vijf optredens van dertig minuten. Er vindt dan ook een voorselectie plaats. De uiteindelijke winnaar wint een optreden in de tent van ‘lokaal kabaal’ van het SpijkenisseFestival.

Om mee te doen aan de Kleine Prijs van Spijkenisse is een (band)foto, een biografie en een mp3 (eigen werk) nodig. Dit kan via het inschrijfformulier op www.spijkenisse.nl/Kleine Prijs van Spijkenisse worden geüpload voor de voorselectie.

 

Ik ben benieuwd wat je hiervan vindt... Geef een reactie:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s