Presentatie 13 van dichter Daniël Dee op 13.12.13


Beste geïnteresseerden & vrienden van Nadorst!

Binnenkort hebben we de eer 13 te presenteren, de meest recente dichtbundel van Rotterdams stadsdichter Daniël Dee. De presentatie is uiteraard ook op vrijdag de dertiende, en de bundel is tevens de dertiende uitgave van onze uitgeverij. Als dat maar goed gaat!

Wie durft, is van harte welkom om erbij te zijn! Praktische informatie hieronder en op onze website.

Vriendelijke groet van

Stichting/Uitgeverij Nadorst

13.12.13: Presentatie 13 van Daniël Dee

Met groot plezier presenteert Uitgeverij Nadorst 13, een bibliofiele gedichtenbundel van Rotterdams stadsdichter Daniël Dee.

Uiteraard zullen we deze bijzondere uitgave ten doop houden op vrijdag de dertiende, en wel op vrijdagmiddag 13 december 2013. De presentatie vindt plaats in De Bakkerij, Bergweg 283, Rotterdam, en zal ondersteund worden door gastoptredens van Mark Boninsegna, Benne van der Velde & Marco Martens. De deuren openen om drie uur & de toegang is vrij.

Daniël Dee publiceerde eerder gedichten & proza bij diverse uitgevers en was medesamensteller van bloemlezingen over het mannelijk en het vrouwelijk geslachtsdeel. 13 is zijn meest recente bundel. Een bibliofiel kleinood over liefde, drank, seks, vaderschap & verdommenis dat ook vormtechnisch zeer bijzonder genoemd kan worden. Vergeet niet te tellen!

13 verschijnt als vijfde deel in de Eendagsvliegreeks van Uitgeverij Nadorst, een bibliofiele reeks met poëzie & proza van bekende & onbekende Nederlandse auteurs in een eenmalige oplage van vijftig genummerde exemplaren. De Eendagsvliegreeks wordt afgedrukt op Zerkall Bütten lompenhoudend papier en met de hand gebonden door Atelier Zonneveld te Rotterdam.

Uitgeverij Nadorst is een nieuwe, jonge, Rotterdamse uitgeverij met uitgaven op het gebied van kunst & literatuur waaraan andere uitgevers zich niet durven te wagen. De uitgeverij is een non-profit initiatief van Stichting Nadorst.

Wees erbij om een exemplaar van deze unieke uitgave te bemachtigen! Kun je niet aanwezig zijn? Bestel 13 dan via de website 

Ik ben benieuwd wat je hiervan vindt... Geef een reactie:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.