De Olde Karke vol vurige KUNST vormen


Uitnodiging

‘De Olde Karke vol vurige KUNST vormen’

Zaterdag 17 en zondag 18 november 2012 exposeren glas & conceptueel beeldend kunstenaar Jacob Bos en literair & beeldend kunstenares Delia Bremer, beiden uit Hoogeveen, hun KunstVormen vol passie.

 

Jacob Bos vindt dat zijn kunst pas betekenis krijgt als ze in een context staat.Kunst wordt uitstekend ingebed in kunst. Elke kunstenaar heeft namelijk in wezen een zelfde drijfveer, nl. het crexebren, een reflectie toevoegen aan de wereld. Een schilderij kan een sculptuur versterken, een dialoog aangaan. Ik exposeer met kunstenaars die totaal verschillend zijn, maar die grote verschillen bieden juist een doorkijk. Elk oog ziet nu eenmaal anders. Het ene sluit het ander niet uit. Dat is transparantie. Met mijn werk is dat misschien wel heel letterlijk. Glas heeft een unieke transparante eigenschap. Ik zie mijn werk dan ook een beetje als een venster op de wereld en iets dat daar voorbij ligt.x92

 

Gexefnspireerd door het werk van Bos ging Bremer aan het werk. Detail fotox92s van 1 bij 1 cmxa0verwerkte zij tot kunstwerken van 100 x 150 cm.

c

Het nieuwe werk wordt in het weekend van 17 en 18 november 2012 voor het eerst gexebxposeerd!

 

Vuurspuwen

Naast het werk als professioneel fotograaf en boekenschrijfster kan Anneke Bloema ook vuurspuwen. Zaterdagmiddag 17 november zal Anneke Bloema haar vuurspuwkunsten de lucht in blazen. Voor wie wil en durft mag het ook zelf uitproberen!

 

Vurige Voordrachten

Zondagmiddag vanaf 15 uur zal singer-songwriter John Hekert optreden met zangeres, afgewisseld door poxebzievoordrachten van de dichters Ria Westerhuis en Delia Bremer.

 

Meer informatie www.delibre.nl of vlakglasverlijming.tk

Zaterdag 17 en zondag 18 november 2012 is iedereen welkom van 11-17 uur om de kunstenaars en hun nieuwe kunstwerken te bezichtigen in de x91Olde Karke, Zuidwolderweg 8 in Echten (Dr.)

 

Ik ben benieuwd wat je hiervan vindt... Geef een reactie:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.