Poetry International Nieuws


 

24 mei 2012

 

Houd www.poetry.nl in de gaten. Nu al staan alle festivaldichters erop, maar binnen nu en een paar dagen vindt u er ook alle programma’s, het laatste nieuws en leest u hoe u kaarten kunt bestellen.

Komend weekend is het drukte alom, met festivaldirecteur Bas Kwakman te gast bij de Culi Talkshow, festivaldichjters op Dunya xe9n op TV bij VPRO’s Brands met Boeken. En de Language & Art Gallery Tour staat inmiddels ook online. Nog 20 dagen tot het 43e Poetry International Festival Rotterdam!

Dunya met festivaldichters in aantocht

Dunya met festivaldichters in aantocht

 

Op zondag 27 mei vindt de 35e editie van Dunya Festival plaats. In het Poetry Park krijgt u een uitgebreid voorproefje op het Poetry International Festival met drie internationale dichters, het resultaat van het educatieproject Louder Than A Bomb en lezen Rotterdammers zelf vertaalde gedichten van festivaldichters en Jana Beranovxe1 voor.

Lees meer

VPRO's Brands met Boeken en De Avonden

VPRO’s Brands met Boeken en De Avonden

 

Zondag 27 mei zendt de VPRO een speciale uitzending van Boeken met Brands uit in het kader van het Poetry International Festival. Gasten zijn festivaldichter K. Schippers, Bernlef en Jan Baeke.

Lees meer

Language & Art online

Language & Art online

 

De Language & Art Gallery Tour 2012 staat inmiddels online. U kunt de plattegrond die u langs verschillende galeries leidt vanaf volgende week ophalen of bestellen via de site.

Lees meer

Poetry International bij Culi Talkshow

Poetry International bij Culi Talkshow

 

Directeur Bas Kwakman van Poetry International is te gast in de Culi Talkshow. Het Poetry International Festival in juni zal de leidraad vormen van het gesprek met presentator John Buijsman. Daarnaast culinaire highlights en muzikale ondersteuning van muzikant/DJ Blue Flamingo.

Lees meer

Festivalaanbieding voor Rotterdampashouders

Festivalaanbieding voor Rotterdampashouders

 

Poetry International wijst u op een speciale aanbieding voor het festival als u in het bezit bent van een Rotterdampas. Deze korting is alleen geldig op vertoon van uw Rotterdampas.

Lees meer

Dichters lezen voetbalgedichten

Dichters lezen voetbalgedichten

 

Tijdens het Poetry International Festival vindt ook het EK Voetbal plaats. Speciaal daarvoor schreven en lezen dertien dichters gedichten over het balspel voor op Cultura24.

Lees meer

Tip - TWOOLS van Scapino

Tip – TWOOLS van Scapino

 

Het festivalseizoen is echt geopend en ook Poetry heeft een tip: van 4 t/m 7 juni vindt TWOOLS plaats, het dansfestival van Scapino Ballet Rotterdam. Verwacht veel dansspektakel en het choreografiedebuut van Jan Kooijman!

Lees meer

afmelden Poetry International
Advertenties

Ik ben benieuwd wat je hiervan vindt... Geef een reactie:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s